LABFRESH x REMY BONJASKY

En snak med Remy

Du er tredobbelt K-1 World Grand Prix-mester i sværvægt. Er der nogle lighedspunkter mellem kickboxing og det at være iværksætter?

Ja! For at være kampsportsmand og nå til tops, skal man være fokuseret, klog og villig til at tilpasse sig. Man skal have evnen til at udvikle sig, være disciplineret og og blive ved med at jagte sine mål og drømme. Dette er de grundlæggende elementer for at blive en mester både indenfor og udenfor ringen.

Hvad har ændret sig i din livsstil, siden du har skiftet flyvende spark ud med regneark?

At stå i ringen og udveksle slag, spark og flyvende knæ med store og stærke modstandere gav mig en mærkelig spænding i maven. En ubeskrivelig følelse som kun få i denne verden har oplevet. Da jeg ikke længere er aktiv, er dette klart den største omstilling, jeg har skulle foretage mig, siden jeg skiftede fra sportsudøver til at eje min egen virksomhed. Jeg er også blevet mere bevidst om min stil, mit tøj og vigtigheden af bevidst mode. Det er noget, som er blevet vigtigere for mig, efterhånden som jeg er blevet mere moden.

Hvad får dig til at føle dig selvsikker i bukserne?

Det elastiske og behagelige stof. På grund af mine store ben har det altid været en udfordring at finde bukser der passede, men som samtidigt var behagelige. Siden samarbejdet med LABFRESH behøver jeg ikke længere at bekymre mig om at finde de rigtige bukser.

Hvordan ser en typisk dag i dit liv ud?

En typisk dag i mit liv starter med at stå tidligt op for at gå i træningscenteret. Her træner og underviser jeg i et par timer. Bagefter har jeg enten forretningsmøder i centeret, eller så pendler jeg fra møde til møde forskellige steder. Når det er muligt, henter jeg min datter fra skole og tager hende til dans eller kører hendes bror til fodbold. Når jeg er færdig på akademiet, tager jeg hjem for at tilbringe noget tid sammen med min kone.

Vi elsker dette citat, som du ofte bruger: "Train hard, fight easy". Hvad betyder det for dig?

Mottoet “Train hard, fight easy" betyder, at alt, hvad du gør, uanset om det er en kamp, en præsentation eller et mål, du ønsker at nå, så bliver det hele meget nemmere, hvis du forbereder dig på det værste.

Hvad var din største udfordring med at finde de perfekte bukser?

Før jeg samarbejdede med LABFRESH, ville jeg for det meste bare have sweatpants på. At være komfortabel og finde den rigtige pasform er sværere, end man tror. Især når man er en sværvægtskickbokser. Nu hvor vi har skabt disse bukser sammen, kan jeg med sikkerhed sige, at det er de mest komfortable bukser, jeg nogensinde har haft på. Alt sammen mens jeg ser velklædt ud på samme tid.

Din søn Cassius er ved at blive en fantastisk basketballspiller. Hvordan føles det for dig? Har du nogensinde forsøgt at få ham til at gå til boksning?

Det føles fantastisk, at mine børn træner og dyrker en sport, som de elsker. Cassius spiller basketball, Dean spiller fodbold og Skye danser og kickbokser. Jeg synes, det er fantastisk, at de jagter deres drømme, ligesom jeg også gjorde, da jeg var på deres alder.

Hvilken fighter i verden skal vi holde øje med i år?

Inden for boksning vil jeg sige Anthony Joshua. Jeg håber, han vil kæmpe mod Tyson Fury. I MMA må det være Kamaru Usman, og inden for kickboksning må det være Levi Rigters. Tjek dem ud op Youtube, hvis du vil se fremtiden inden for kampsport!

De ultimative stretch-performance bukser. Lavet i samarbejde med den tredobbelte K-1 verdensmester i sværvægt, Remy Bonjasky.

Det lette 4-way stretch-bomuld gør dem til de perfekte bukser. Både til kontoret, rejsen til de varme lande eller i bokseringen. Udviklet i samarbejde med den tredobbelte K-1 verdensmester i sværvægt Remy Bonjasky. Teknologien i bukserne gør at du undgår pletter, krøller og lugt. Lavet af genanvendt polyester og majsstivelse.